Adidas Vespa Edition

Adidas en Vespa werken tegenwoordig samen. Er komen zo af en toe special editions op de markt van sneakers en kleding van de Vepsa lijn van Adidas. Deze zwarte sneakers van Adidas zijn voorzien van de Tricolore. Op de schoenlip de hiel en aan de binnenkant zijn enkele accenten te vinden van de drie kleuren. Ze zijn ook in het Wit verkrijgbaar, een afbeelding hiervan is echter erg lastig te vinden.

Merk: Adidas
Type: Vespa Lo
Kleur: Zwart
Waar: Witte/Footlocker, Zwarte/Adidas.

5 gedachtes over “Adidas Vespa Edition”

 1. Hoi

  Mooie schoen, Heb je ze ook ik maat 39? En kan ik ze hier bestellen?
  Stuur me ff een mailtje terug

  grt. Armando

 2. Waar kan ik deze sneakers bestellen in maatje 39, bij jou?
  Heb op internet overal gezocht maar ze zijn niet te vinden.
  Stuur je een bericht terug?

  Groet.

 3. hai

  ik ben al heel lang opzoek naar deze schoenen maar kan ze nergens vinden,
  ik wil ze heel graag in het wit..
  heeft u die, en kan ik ze bij u bestellen?
  ik hoop op bericht terug.

  groetjes

 4. Kan ik de schoenen bij u bestellen?
  Ik wil ze heel graag

  Ik hoor het nog van u

  Groet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *